OVER MAUREEN

WIE IS MAUREEN?

Toegankelijk, verbindend, nieuwsgierig & humoristisch.

Het toegankelijk zijn omschrijft mij als coach en persoon. In mijn ogen is iedereen uniek en gelijkwaardig. Ik zorg telkens voor een veilige omgeving, waarin ieder zijn verhaal durft te doen. Gesprekken voeren we dan ook op een plek naar ieders voorkeur. Dit kan in mijn praktijk zijn, maar ook buiten in de natuur of bij iemand thuis.

Ik geloof dat iedereen een bepaalde kracht bezit. Mijn kracht is het aangaan van relaties. Als ‘systeemdenker’ ben ik van mening dat alles met elkaar in verbinding is. Dingen staan niet los van elkaar. Door verbinding met jezelf te stimuleren, haal je de innerlijke kracht en het beste uit jezelf naar boven. Hierdoor behoud je de regie over het leven. Dit is een belangrijke waarde voor mij als coach.

Daarnaast wil ik iemand leren kennen door te verbinden. Samen het pad te bewandelen en zo tot nieuwe inzichten komen. Dat geeft mij ontzettend veel energie!

Ken je de quote ‘’Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’’? Deze is van niemand minder dan Pippi Langkous en is mij op mijn lijf geschreven. Het staat namelijk voor mijn nieuwsgierigheid. Ik ben niet bang om in het diepe te springen. Daarnaast wil ik voortdurend blijven leren en ontdekken. Alle situaties die ik meemaak en waarvan ik leer, laat ik terugkomen in mijn coaching. Dit geeft mij een groot inlevingsvermogen.

Tot slot, humoristisch. Dit klinkt misschien een beetje ‘gek’ als je denkt aan een coach. Hiermee bedoel ik echter dat ik ervan houd om een gezonde dosis humor – waar mogelijk – toe te voegen aan gesprekken. Bij coaching helpt dit vaak om sommige zaken te kunnen relativeren of om in perspectief te zien.

''Bij coaching staat voor mij centraal, het samen met de cliënt ontwikkelen van vaardigheden en het verkrijgen van (zelf)inzichten waardoor de cliënt zijn doelen kan bereiken.''

WAAR GELOOF IK IN?

COPE 'omgaan met'

COPE betekent ‘omgaan met’. Hoe ga je om met jezelf? Hoe ga je om met situaties? Hoe ga je om met de omgeving? Dit is elke dag anders. COPE betekent tegelijkertijd ook ontginnen. Wat speelt er op dit moment? Waar loop je tegenaan? Waar sta je nu en waar wil je heen? Je onderzoekt een nog onbekend gebied om vervolgens verbeteringen door te voeren. Zo werk je aan persoonlijke ontwikkeling. Hier geloof ik oprecht in.

Gaan wij samen op pad?